Ingyenes Webinárium
2023.04.20 Csütörtök

Ingyenes
Regisztrációhoz kötött

2023.04.20 csütörtök 
18.00-19.30-ig

online webinárium
100% élőben

Miért fontos, hogy ismerd az értékteremtés elméletét?

Egyszerüsítsünk és határozzunk meg két csoportot. 1) az "értékteremtők" és 2) az “idióták kategória.” A 2. csoport tagjait több összetevő keverékéből alakul ki. Ők egy olyan elegyet alkotnak akiket sokszor csak az egó vezérel, nem akarnak, nem hajlandóak rendesen dolgozni, nincs mögöttük megfelelő szakmai tudás, nem akarnak egy csapat tagjai lenni, nincs igazán sem elméleti, sem gyakorlati tapasztalatuk, ennek ellenére követelik a magas béreket, egyéb juttatásokat és elismeréseket. Pedig egy “jól működő világban” szóba se állnának velük. Ha most azt gondolod "őket könnyedén felismerem," akkor nagyot tévedsz.

MI okoz nehézség az ő kiszűrésükben? Az interjú folyamat rövid idő, ami alatt szinte bárki eljátszhat egy szerepet, megcsillogtatva a nem létező képességeit, ráadásul a kevés jelentkező miatt belép a végre valaki hatás is. Így bekerülhet a cégbe és elkezdi áldatlan tevékenységét, az eredmények és a csapat bomlasztásában.

Ki kell szűrnöd ezt a csoportot és értékteremtő munkatársakat kell találnod. Hogyan? Ezt mutatom meg.

Lefoglalom a helyem 

Az előadást tartja:

Bánkuti József

Cégfejlesztő & Tréner

József több mint 30 éve kezdte vállalkozói pályafutását. Az elmúlt évtizedekben több területen, saját cégeket épített és cégfejlesztési tanácsadóként támogat másokat. Munkája a munkatárs- kiválasztásról, a cégfejlesztésről, vezetői és munkatársi képzésekről szól. 

Tanácsadói pályafutását 2005-ben egy HR tanácsadó cégben kezdte, ahol megtapasztalta a kiválasztás fontosságát, de azt is látta, hogy miért kell a kiválasztott pályázót megfelelő környezetbe helyezni. Azóta két terület Cégfejlesztés mint struktúrák és Munkatársak mint az erőforrás összehangolásán dolgozik.

Amiről szó lesz az ingyenes webináriumon:

Interjú felépítés

Miért nem működnek a régi interjú módszerek. Hogyan építsd fel, milyen kérdések segítik a pályázó megismerését és milyen kérdéseket felesleges feltenned mert csak az idődet viszik.

Hirdetési szövegírás

Hiszed, vagy sem, de a hirdetési szöveged helyes megírása alapjaiban határozza meg a kiválasztási projekted sikerességét. Ismerd meg a szövegírás szabályait, amelyek behozzák a legjobbakat.

Értékteremtés

TÉNY: A munkatársak hatékonysága kulcs kérdés a sikerben. Kik azok, akik nem csak kényszerből, a fix fizetés reményében  járnak be dolgozni, hanem motiváltak, szeretik a munkájukat. 

Lefoglalom a helyem 

Kinek szól a webinárium?

 •  Vezetőknek, akik interjúznak keresik az új munkatársakat és döntést hoznak a felvételről.
 •  Olyanoknak, akik a kiválasztásban aktívan részt vesznek, döntést hoznak, vagy előkészítik a döntést
 •  Vezetőknek, akik már rendelkeznek kiválasztási csapattal, de vagy támogatnák csapatukat, mert nem elégedettek az eredményekkel, vagy tudni szeretnék mit kell elvárni tőlük.
 •  Neked szól, ha most szeretnél megismerkedni a kiválasztás fortélyaival, egy jó betekintést nyújtunk, hogy elkezdhesd ezt a szakmát.
 •  Kicsit el vagy keseredve, mert kevés a jelentkező, vagy a jelentkezők között nem találod azt akit igazán keresnél? Jó helyen vagy, meg fogod találni az okokat.
 •  Profinak érzed magad? De maradt benned nyitottság más módszerek megismerésére? Szinte biztos nem fogsz mindnben egyetérteni velem, mert nagyon egyedi, a megszokásokkal szakító, de bizonyítottan működő módszert tudok mutatni neked is.

Ingyenes regisztráció

Időpont: 2023.04.20 Csütörtök 18.00 - 19.30-ig

Ezt a Webináriumot a Cégfejlesztés Akadémia szervezi

Részvételed ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Foglald le most a helyed!

.
 • Az esemény 100% élőben zajlik, ezért közben és a végén is felteheted kérdéseidet.
 • Amire szükséged lesz, internet kapcsolat és eszközödön egy hangszóró.
 • A kezdés előtt küldeni fogjuk a belépésedhez szükséges linket.
 • A találkozott Zoom online felületen tartjuk. (nem szükséges informatikai ismeret hozzá, de előzetesen küldünk információt.
 • Add meg adataidat és kattints a jelentkezem gombra.