Szerzői jogok

A Cégfejlesztés Akadémia teljes szöveges grafikus és videós tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat, offline és online képzési anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldalak, és letölthető anyagok mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A weboldal tartalma a szerző neve [Bánkuti József  - Cégfejlesztő & Tréner] valamint a forrás [https://cegfejlesztesakademia.hu] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás díjköteles: 30 000 Ft naponta.

A weboldalak cikkeinek RSS szindikációja engedélyezett. A szindikált tartalmaknak minden tekintetben meg kell egyeznie az eredeti tartalommal, ezért az RSS feed beolvasás előzetes írásbeli engedélyhez kötött.